Is Oudewater MKB-vriendelijk? Doe mee aan het onderzoek!

Elke twee jaar onderzoekt MKB-Nederland de gemeenten in Nederland op hun mkb-vriendelijkheid. Dat doen ze niet door nota’s te bestuderen. Hiervoor geldt maar één ding: jouw mening als ondernemer. Wat op papier er goed uitziet, kan in de praktijk namelijk heel anders worden ervaren.

Jouw stem telt!

Doe mee en laat ons weten hoe je denkt over het overheidsbeleid in Oudewater. Ben je tevreden of kan het beter? Wat vind je van het mkb-beleid? Is er een mkb-loket? Wegen de lokale belastingen op tegen investeringen voor ondernemers? Enz.

Klik hier voor de vragenlijst, invullen duurt maar 5 minuten…

De verkiezing van “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. Voor jou dus! Is er goed contact met jouw gemeente, of is de gemeente een blok aan het been? Ben je eigenaar, bedrijfsleider of directeur?

Laat ons weten hoe mkb-vriendelijk het beleid van jouw gemeente is.