Heksenketel vakantieweek

De Heksenketel vakantieweek is weer aan het opstarten en onder voorbehoud van de corona ontwikkelingen moet er voor de kinderen in ieder geval ‘iets’ lukken. Eén van de dingen die lijken te kunnen is het Huttendorp. Altijd een groot succes voor de kids.
De afgelopen jaren kregen we via een groot transportbedrijf in Montfoort altijd een enorme lading pallets. Zij liggen echter vrijwel stil door corona.
Nu zijn we op zoek naar een (liefst gratis) partij van 300 – 400 pallets. Het mogen meerdere partijen pallets zijn, maar met deze aantallen is het voor ons slecht haalbaar om hier en daar drie of vier pallets op te halen. In het meest ideale scenario worden de pallets donderdag 19 of vrijdag 20 augustus naar het Heksenketel terrein gebracht.
Na de vakantieweek worden de pallets door ons (dankzij van den Hadelkamp) afgevoerd. Enige voorwaarden is dat de pallets ‘schoon’ zijn, dus niet geverfd of iets dergelijks, ivm het afvoeren/verwerken. Verder vinden de kids alles al gauw prima om lekker te timmeren. Wie kan ons helpen aan gebruikte pallets en/of heeft de mogelijkheid om ze tot 19 augustus op te slaan?

Reacties kunnen naar: Lars vermeij vermeij.lars@gmail.com